| Brodovi Linijske nacionalne plovidbe | |
|
+61barbajure kulaf pero file markost alandfrst val zadar21 Popaj andrej Boby josko pšb DvM stig9 little bad town DJ1962 kmudri Vicenco Achille Lauro Helmsman tgrandov mrvica viki007 ilirija ivan mikelić 10bofora damir fido tandara Admin tanak 5AR hrvoje cima jadran TORCIDA more ero FRED speed61 kalmar ri crni_balkanac Korkira Hans de Graaf Gusseppe glazbenik1 Luka Brocki covik Portos TomekZG Bartol Kašić korkira1 glava79 Robert maki777 Kristian croships ivan74 631 sali sidro 65 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
markost
| Naslov: Re: Brodovi Linijske nacionalne plovidbe sub srp 14, 2012 4:43 am | |
| BROČ plovi umisto KOMIZE za Rogač. KOMIZA otišla na neki remont na Murter. |
|
| |
pero
| Naslov: Re: Brodovi Linijske nacionalne plovidbe sub srp 14, 2012 5:18 am | |
| - markost je napisao/la:
- BROČ plovi umisto KOMIZE za Rogač. KOMIZA otišla na neki remont na Murter.
Vjerojatno u Betinu. |
|
| |
markost
| Naslov: Re: Brodovi Linijske nacionalne plovidbe pet srp 27, 2012 1:41 am | |
| Kažu neki kanturina, ali MOLI ovih dana u prosjeku plovi sa više od 12 čv, a uvatia je i 14 čv. |
|
| |
FRED
| Naslov: Re: Brodovi Linijske nacionalne plovidbe pet srp 27, 2012 7:21 am | |
| Jel ko zna di plovi ˝Broc˝? Vidi sam ga danas u SG i gleda na AIS-u iša je iz Splita za Supetar pa Hvar pa Stari Grad i onda obrnutim redosljedom u Split. Jel to ona nova linija koju je uspi izvuč Pjerino? I ako več idu u SG samo radi veza onda su mogli poč do Visa i usput uspostavit još jednu vezu Visa. A ne ovako isto goriva potroše a plove do SG samo zato jer nemaju u Hvaru mista za vezat se. |
|
| |
Portos
| Naslov: Re: Brodovi Linijske nacionalne plovidbe pet srp 27, 2012 5:50 pm | |
| - FRED je napisao/la:
- Jel ko zna di plovi ˝Broc˝? Vidi sam ga danas u SG i gleda na AIS-u iša je iz Splita za Supetar pa Hvar pa Stari Grad i onda obrnutim redosljedom u Split. Jel to ona nova linija koju je uspi izvuč Pjerino? I ako več idu u SG samo radi veza onda su mogli poč do Visa i usput uspostavit još jednu vezu Visa. A ne ovako isto goriva potroše a plove do SG samo zato jer nemaju u Hvaru mista za vezat se.
Sinoć je bio oko 20.15h u Supetru |
|
| |
markost
| Naslov: Re: Brodovi Linijske nacionalne plovidbe sub srp 28, 2012 1:29 am | |
| Voza okolo turiste. Nije linija. Novu liniju za Hvar vozi KRILO JET. |
|
| |
FRED
| Naslov: Re: Brodovi Linijske nacionalne plovidbe sub srp 28, 2012 7:32 am | |
| To sam i misli, bilo mi je sumnjivo da bi Hvarani pustili jedan ˝Broc˝ dojde na liniju. Iako bi takav plovidbeni red bi odličan. Znači polazak iz Hvar popodne i ticanje Supetra. |
|
| |
FRED
| Naslov: Re: Brodovi Linijske nacionalne plovidbe sub srp 28, 2012 7:38 am | |
| Evo baš gledan na AIS ˝Broc˝ plovi ko da su mene pitali ujutro iz Splita u 9 pa Hvar - Vis i popodne iz Visa u 19. Kad bi postojala ovakva linija. |
|
| |
Portos
| Naslov: Re: Brodovi Linijske nacionalne plovidbe ned kol 05, 2012 5:22 pm | |
| |
|
| |
Portos
| Naslov: Re: Brodovi Linijske nacionalne plovidbe ned kol 05, 2012 5:23 pm | |
| |
|
| |
pero
| Naslov: Re: Brodovi Linijske nacionalne plovidbe ned kol 12, 2012 9:35 pm | |
| Mene interesira što će LNP s Bročom i Komizom otkad više ne voze za Šoltu Koncesiju za održavanje neke brze linije teško da će dobiti jer su poprilično stari (Broč 1975. , Komiza 1973.) i spori su. Nijedan ne može priko 22 milje. Inaće po meni su ovo brodovi za rezalište Najbolje bi im bilo prodat ove katamarane i kupit nove. |
|
| |
5AR
| Naslov: Re: Brodovi Linijske nacionalne plovidbe pon kol 13, 2012 4:43 am | |
| Ako ih budu dali u rezalište neka slobodno i nosača pridodaju. |
|
| |
pero
| Naslov: Re: Brodovi Linijske nacionalne plovidbe uto kol 21, 2012 8:45 pm | |
| LNP dao ponudu za Šibenik-Kaprije-Žirje. |
|
| |
Admin
| Naslov: Re: Brodovi Linijske nacionalne plovidbe sri kol 22, 2012 6:12 am | |
| Mediji danas javljaju da je linija Valbiska-Lopar u prekidu zbog kvara trajekta. Na toj liniji inaće plovi NOSAČ |
|
| |
crni_balkanac
| Naslov: Re: Brodovi Linijske nacionalne plovidbe sri kol 22, 2012 2:29 pm | |
| [You must be registered and logged in to see this link.]Zbog kvara na stroju trajekta »Nosač« Linijske nacionalne plovidbe iz Splita, u utorak je došlo do manjeg poremećaja u održavanju trajektne linije Lopar-Valbiska, koja povezuje otoke Rab i Krk. Nakon što je ustanovljeno da se kvar ne može u kratkom roku otkloniti održavanje linije je preuzeo Jadrolinijin brod »Brestova«, koji će najmanje do petka ploviti između Lopara i Valbiske, a moguće je i tijekom vikenda ukoliko ne bude otklonjen kvar na »Nosaču«.... |
|
| |
tandara
| Naslov: Re: Brodovi Linijske nacionalne plovidbe pet kol 24, 2012 8:07 am | |
| Nosač vozi,ali brate mili kasni svaku liniju po pola sata i više,a da ne govorim koliko vremena gubi dok se okrene i onda iskrcavanje kamiona u rikverc jer se ne mogu okrenuti na trajektu |
|
| |
tandara
| Naslov: Re: Brodovi Linijske nacionalne plovidbe pet ruj 21, 2012 5:53 am | |
| Saznao sam prije nekoliko dana,od mornara na Nosaču,da se LNP-u ne isplati popravljati turbinu trajekta,te vjerovatno ide na vječna lovišta.Kažu da će se nabaviti noviji polovni trajekt,a dok ne stigne liniju bi održavao Moli.E sad,hoće li biti popravka ili ne,ali uglavnom nešto se mora poduzeti jer nosač jedva dostiže brzinu od 9čv,a propisana je 12 čv,te ne znam kako im agencija već više od mjesec progledava kroz prste Također jadrolinija im je bila ponudila "iznajmljivanje" Brestove,koja je inače mijenjala Nosača ovo ljeto,ali uz "sitnu" naknadu. |
|
| |
damir fido
| Naslov: Re: Brodovi Linijske nacionalne plovidbe pon lis 15, 2012 9:58 am | |
| "Moli" u Drveniku krajem 8-og mjeseca.Nekako mi cudno izgleda ponajviše radi suzenog ulaza za vozila.Prije njega je vozio Hanibal Lučić ali mi je nakako bio ruzan. [You must be registered and logged in to see this image.]Ovo sam strpljivo.cekao.Voznja u rikverc,pa naprijed. [You must be registered and logged in to see this image.] |
|
| |
crni_balkanac
| Naslov: Re: Brodovi Linijske nacionalne plovidbe pon lis 15, 2012 11:28 pm | |
| - damir fido je napisao/la:
- "Moli" u Drveniku krajem 8-og mjeseca.Nekako mi cudno izgleda ponajviše radi suzenog ulaza za vozila.Prije njega je vozio Hanibal Lučić ali mi je nakako bio ruzan.
Ruzan?! Definitivno i brez prigovaranja. Ali za Molog je "Kanibal" znanstvena fantastika. Fine slike ince |
|
| |
5AR
| Naslov: Re: Brodovi Linijske nacionalne plovidbe pet lis 26, 2012 7:57 am | |
| |
|
| |
DavorVis
| Naslov: Re: Brodovi Linijske nacionalne plovidbe pon stu 12, 2012 12:21 am | |
| |
|
| |
tandara
| Naslov: Re: Brodovi Linijske nacionalne plovidbe pon stu 26, 2012 6:17 am | |
| opet je, za divno čudo, krepao nosač stoji već od 15 h na krku
|
|
| |
10bofora
| Naslov: Re: Brodovi Linijske nacionalne plovidbe pon stu 26, 2012 8:14 am | |
| - tandara je napisao/la:
- opet je, za divno čudo, krepao nosač
stoji već od 15 h na krku ma nema frke , uskočit će državni brodar, kad ne može privatnik dobra je i jadrolinija |
|
| |
tandara
| Naslov: Re: Brodovi Linijske nacionalne plovidbe pet stu 30, 2012 10:42 pm | |
| opet se ruše vlastiti rekordi. pitanje je komu treba ovaj skup željeznih raspađotina koji jedva pluta. više od 5 i pol sati do krka i nazad |
|
| |
croships
| Naslov: Re: Brodovi Linijske nacionalne plovidbe sub pro 01, 2012 12:20 am | |
| A kad Lovrjenac i Nehaj nisu bili dobri nego je odabran ovi brod ili možda bolje reč splav. |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Brodovi Linijske nacionalne plovidbe | |
| |
|
| |
| Brodovi Linijske nacionalne plovidbe | |
|