| trajekti koje zasluzuje ova zemlja | |
|
+40ero speed61 crni_balkanac Goran2812 Korkira PS2 Kristian Bartol Kašić val Pelegrin Admin maki777 karabin ikar file miki glazbenik1 brbinj_004 glava79 Scopax dinko3 marcro lekadol Slavija I sova markost korkira1 croships sidro man750 MARKO POLO FRED PORT SPLIT USS Nimitz 631 Robert Achille Lauro tnardell1 Luka barba 44 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
crni_balkanac
| Naslov: Re: trajekti koje zasluzuje ova zemlja uto pro 06, 2011 9:36 pm | |
| Malo [You must be registered and logged in to see this link.]... Pa dobro, sigurno nije ruzniji od ove splavi sto sada plovi, kojoj je jedina pozitivna stvar da proguta puno automobila. A uz to mu je i brzina preko 16kn. To da nema "pravu provu" na toj liniji i nije toliko vazno. Zao mi je ali otvorenu splav bez prove ja ne mogu zvati brodom. Mada su sasvim OK na liniji od par milja, a to ZD-Brbinj nije. Usput, ne pricam da mi se taj brod kojeg je stavio "bracanin" bas jako svidja I sorry za taj off topic |
|
| |
Brocki covik
| Naslov: Re: trajekti koje zasluzuje ova zemlja uto pro 06, 2011 9:54 pm | |
| Ovo niti je brod niri liči na brod,isto ko i Korčula,A još kad znaš zemlju porijekla |
|
| |
more
| Naslov: Re: trajekti koje zasluzuje ova zemlja sri pro 07, 2011 11:38 am | |
| - Brocki covik je napisao/la:
- Ovo niti je brod niri liči na brod,isto ko i Korčula,A još kad znaš zemlju porijekla
biće GRČKA |
|
| |
FRED
| Naslov: Kor 2 ned pro 11, 2011 10:53 am | |
| Pa trajekt je slikan po noči pa izgleda malo ružno, još da ga je bilo piturat u Jadrolinijinu bilu boju nebi uopče bi ružan. Po izgledu mi se čini puno bolji od ovog koji sada plovi za Brbinj. Samo mi drago njegovo podrijetlo.
Mi smo u off tropicu pa ču ove postove premjestit u drugu temu. |
|
| |
file
| Naslov: Re: trajekti koje zasluzuje ova zemlja pon sij 02, 2012 2:36 pm | |
| [You must be registered and logged in to see this link.]Ton trajektu triba ura i 20 min od Napulja do Caprija (oko 36 km),a našin škovacerama od Šibenika do Žirja uru i 50 min(25 km + Kaprije). |
|
| |
ero
| Naslov: Re: trajekti koje zasluzuje ova zemlja uto sij 03, 2012 1:04 am | |
| - file je napisao/la:
- [You must be registered and logged in to see this link.]Ton trajektu triba
ura i 20 min od Napulja do Caprija (oko 36 km),a našin škovacerama od Šibenika do Žirja uru i 50 min(25 km + Kaprije). Obrati pažnju i na cijene karata, Napoli - Capri sa katamaranon 16 eura, a kod nas Split- Hvar npr. koji je i duža relacija 3 eura za otočane , a 6 za ostale |
|
| |
Pelegrin
| Naslov: Re: trajekti koje zasluzuje ova zemlja čet sij 05, 2012 12:30 am | |
| Jako dobar norveški tip trajekta, istina ne u originalnom izdanju nego prerađen još sredinom devedesetih godina. Prodaje se, iako nisam sklon kupnji trajekta koji je 15 godina vozio Suez - Jeddah. [You must be registered and logged in to see this link.] |
|
| |
azzurra
| Naslov: Re: trajekti koje zasluzuje ova zemlja čet tra 19, 2012 5:07 pm | |
| Sta mislite o ovim brodovima za liniju Split Ancona ili Dubrovnik Bari ? [You must be registered and logged in to see this link.] |
|
| |
Interkostal
| Naslov: Re: trajekti koje zasluzuje ova zemlja čet tra 19, 2012 10:33 pm | |
| - azzurra je napisao/la:
- Sta mislite o ovim brodovima za liniju Split Ancona ili Dubrovnik Bari ?
[You must be registered and logged in to see this link.] Preskup sport a i nebi imali dovoljno putnika s autima a sa ovakvim cijenama... |
|
| |
azzurra
| Naslov: Re: trajekti koje zasluzuje ova zemlja pet tra 20, 2012 5:46 pm | |
| - Interkostal je napisao/la:
- azzurra je napisao/la:
- Sta mislite o ovim brodovima za liniju Split Ancona ili Dubrovnik Bari ?
[You must be registered and logged in to see this link.] Preskup sport a i nebi imali dovoljno putnika s autima a sa ovakvim cijenama... Nissos Chios bi sigurno bio veliki trosak ali mislim da bi Diagoras mogao koliko toliko da parira Regini sto se auta tice, dok bi sa kabinama bio u velikom nedostatku |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: trajekti koje zasluzuje ova zemlja | |
| |
|
| |
| trajekti koje zasluzuje ova zemlja | |
|